-

«Квадрат-шоу». Імпровізаційне шоу від театру «Чорний Квадрат»

30 червня 2022, 18:30

Событие прошло!

Опис події

Чочу варто піти на «KVADRAT-ШОУ»?
1. Кожне творіння театру «Чорний квадрат» – це бомба з гумору та несподіванок.
2. Стати учасником унікального проекту. Буде смішно, відверто, дивовижно та яскраво!
3. 20% від прибутку відправляємо на закупівлю медикаментів для наших воїнів.

На вас чекає шоу - розумне, енергійне, непередбачуване та смішне! Все це про унікальний проект «Чорного квадрата» – «KVADRAT-шоу»!

Поєднання традиційного театру, легендарних бродвейських імпровізаційних шоу та інтерактивного спілкування з глядачем. Ви точно ще не бачили такого! А найцікавіше у проекті – це створення вистави тут і зараз.

"KVADRAT-шоу" - захоплююча дія без сценарію. Головні драматурги – глядачі. Саме ви вирішуєте, в яких ролях і де опиняться актори наступної миті. А завданням артистів стає максимально яскравий розвиток ідеї публіки, щоб у результаті вийшов повноцінний витвір мистецтва!

Театр Чорний Квадрат існує з 1992 року. Тобто вже 30 років ми вивчаємо и даруємо глядачам жанр імпровізації. І сьогодні, зі зростанням популярності даного жанру, ми можемо гордо стверджувати: «Чорний квадрат» почав імпровізувати першим в Україні.

Отже, якщо ви хочете посміятися, відпочити та насолодитися швидкістю реакції та енергією акторів, а також керувати артистами та реалізувати на них свої фантазії (навіть найсміливіші), то обов'язково приходьте на «KVADRAT-шоу» 30 червня у PM HALL! Тим більше, що цього разу – просто бомбовий склад акторів: Сергій Федорчук, Олександр Розвяков, Євген Амаріца та Ірина Гатун!

*