-

АНТИТІЛА

14 лютого 2024, 19:00

Событие прошло!

Опис події

Антитіла. Київ. Палац Спорту. Лютий 2024 року.

Після 7 місяців служби на фронті, після туру Європою з благодійними концертами на підтримку ЗСУ, Антитіла повертаються на сцену рідного міста.

5 років тому Антитіла зібрали Палац Спорту двічі. Цього разу це станеться втретє!

Великий концерт гурту Антитіла в Києві. 14 лютого, Палац Спорту.

2Step, Фортеця Бахмут, TDME, Вірила, ці пісні протягом війни для багатьох стали розрадою та порятунком. Приводом щоб виплакатись, або ж посміхнутись, посумувати і прокричати те, що болить і знайти сили жити й боротися далі. Скоро вони прозвучать наживо у Києві, і ми впевнені що з Антитілами їх співатиме вщент заповнений Палац Спорту.

«Цього концерту, в принципі, могло б не статися. Коли ми у перший день війни прийшли в наш 130 Батальйон ми взагалі не думали, що через півтора роки зможемо знову вийти на сцену. Ми просто залишили інструменти вдома і взяли до рук зброю, от і все. На Харківщині ми декілька разів подивилися в очі смерті, і знаєте що, після цього особливо цінуєш життя. Особливо. Тому якщо ви читаєте цей текст, живі, значить є привід подякувати долі за це! І зібратися разом, щоб поспівати пісень, які мають смисл, нерв та свою непересічну історію», - розповідає лідер гурту Антитіла Тарас Тополя.

Кожен концерт гурту Антитіла – це унікальне музичне шоу, наповнене смислами та технічними й звуковими рішенням, яким майже немає рівних в Україні. За 15 років творчої діяльності жоден концерт не повторювався. Кожного разу музиканти дивують столицю і цього разу не виняток. Антитіла готують спеціальну програму для своїх прихильників.

Концерт гурту Антитіла стане початком великого всеукраїнського туру, який охопить різні міста та містечка по всій Україні.

Наразі музиканти всі свої зусилля направляють на волонтерські проекти власного Благодійного Фонду, який також опікується дітьми родин загиблих військових їхнього 130го батальйону.

*