-

bbno$

10 серпня 2022, 20:00

Київ(Volume Club)

Событие прошло!

Опис події

bbno$, автор хітів Lalala та Edamame, вперше виступить в Україні

Уявіть ситуацію: ви - перспективний спортсмен, досягаєте певних успіхів, але хрест на вашій кар'єрі ставить травма. Що ви робитимете? Можливо, підете у тренери. А можливо, оберете взагалі іншу професію.

Така доля склалася у канадця вірменського походження Алекса Гумучяна. Він хотів стати професійним плавцем, але травма спини привела його до музики, програми GarageBand та джемів з друзями.

Тепер світ його знає, як bbno$ - репера та хітмейкера. І він уперше виступить в Україні цього літа.

10 серпня, Київ, Volume Club

За сім років у музиці bbno$ встиг випустити 6 студійних альбомів. Всі вийшли самостійно, без допомоги лейблів та особливої розкрутки. Цей фактор не завадив йому стати великою зіркою з дюжиною бенгерів за плечима. І все завдяки TikTok.

Великим проривом стала Lalala. Завірусилася навіть не сама пісня, а фраза, з якої вона починається. "Did I really just forget that melody?" Трек перетворився на хіт планетарного масштабу. А крім дуету з вірним другом Y2K, з'явилися версії з Карлі Рей Джеспен та Енріке Іглесіасом.

Закріпив свій успіх bbno$ за допомогою Edamame. 2-хвилинна пісенька, яка миттєво липне до вух, одразу стала хітом у TikTok. Вона озвучила приблизно 10 мільйонів відео, які подивилися понад два мільярди разів.

При цьому, до своєї популярності bbno$ ставиться максимально спокійно і не намагається бути крутим.

"Так, я випустив Lalala і став типу The Lalala Guy. Але у мене в запасі купа пісень, вони класні, я хочу, щоб їх почули. Чи хвилює мене, що через якийсь час мої треки перестануть крутити по радіо? Колись таке станеться, але мене це взагалі не турбує. Я просто займаюся тим, чим хочу. І, напевно, завдяки цьому я зайшов так далеко".

А наскільки далеко зайде bbno$ у київському Volume Club – дізнаємось у серпні.

*