-

Брати Гадюкіни

28 травня 2022, 17:00

Вінниця()

Событие прошло!

Опис події

Брати Гадюкіни вирушають в благодійний тур Україною на підтримку ЗСУ

Легендарні Брати Гадюкіни розпочинають благодійний тур на підтримку ЗСУ. Концерт відбудеться у Вінниці, в Royal Pub (Коцюбинського, 39) 28 травня о 17:00. В програмі: виступ гуртів Брати Гадюкіни та Гуцул Каліпсо, що також можна буде подивитися за допомогою онлайн-трансляції.

“Завдяки нашім Збройним Силам весь світ дізнався, що Україна – сильна країна, а наша сила в єдності. Українці всіх країн, єднаймося!” – закликає вокаліст Братів Гадюкіних Михайло Лундін.

Кошти від продажу квитків на заходи туру, а також благодійні пожертви відвідувачів будуть направлені на закупівлю необхідного знаряддя для бійців ЗСУ та гуманітарну підтримку постраждалих від війни. Організатори благодійного туру Братів Гадюкіних співпрацюють з Фондом Help People, що відомий своєю допомогою внутрішнім переселенцям. Фонд організує евакуацію з міст, що обстрілюються, та надає місця для розселення з харчуванням.

В рамках туру концерти відбудуться також в Івано-Франківську, Тернополі, Києві, Луцьку, Ужгороді, Житомирі та Вінниці. Про дати заходів буде повідомлено додатково.