-

Carmen Бордель Halloween

29 жовтня 2021, 19:00

Київ(Osocor Residence)

Событие прошло!

Опис події

В Хелловін усі гості Osocor Residence стануть частиною костюмованого перформансу 18плюс «Carmen Бордель».

Потаємні почуття оживуть у відвертому шоу.

Танцювальна фантазія на тему глибокого темного кохання на самій межі, створена уявою француза Меріме, прославлена на весь світ оперою Жоржа Бізе та зроблена легендою балетом Альберто Алонсо. Оповідь про те жагуче кохання, що помирає та воскресає. Нестримну пристрасть, що зводить із розуму. Нестерпну муку, що неминуче веде до загибеллі. Циганку Кармен та солдата Хосе.

29 та 30 жовтня Osocor Residence покаже власний містичний епізод цієї драми з еротичним присмаком.

Розкішний ресторан резиденції на декілька вечорів перетвориться на справжню іспанську Севілью. Саме тут, просто поруч зі столиками гостей, поринуть у хитросплетіння стосунків головні герої історії — пристрасна і сексуальна циганка Кармен, до нестями в неї закоханий сержант Хосе, його наречена Мікаела, тореадор Ескамільо та офіцер Цуніга, яких теж полонили чари Карменсіти.

Гарячі цілунки закоханих, еротика перших дотиків, палкі іспанські танці, розпуста й інтриги в борделі ESCANDOLO, зради, бурхливі сварки та неочікуваний фінал — усе це захоплююче дійство відбуватиметься просто перед гостями. Атмосфера таємничого Хелловіну, де ти відчуєш кожен подих і станеш не просто глядачем, а повноцінним учасником односерійної любовної мелодрами – це про «Carmen Бордель» в Osocor Residence.

Унікальна атмосфера містичного свята в руках майстрів найкращих концепцій, декорацій та шоу - AMACONCERT. Саме вони створили на просторах резиденції зимове містечко Osocor Winter Village із льодовим театралізованим шоу «Чаросвіт» та містичний перформанс «Лебедине озеро» на Halloween.

Стати свідками і учасниками ексклюзивного шоу, пристрастного шабашу, зможуть лише 150 гостей, аби зберегти інтимність та містичність вечора.

Пориньте разом із героями «Carmen Бордель» у бурю почуттів та відчуйте у своїх жилах гарячу південну кров в Osocor. Residence. Ви готові?