-

Denzel Curry

30 травня 2022, 20:00

Київ()

Событие прошло!

Опис події

Дензел Каррі повертається до України з презентацією нового альбому

Хто був на його концерті в Atlas кілька років тому брехати не будуть: цей хлопець на сцені - суміш всього вибухонебезпечного і легкозаймистого. Потрібно бачити, що відбувається із залом у момент, коли він виступає. Така можливість скоро буде – і у форматі більше, ніж Atlas!

Дензел Каррі повертається до України та презентує новий альбом Melt My Eyez See Your Future.

30 травня, Київ, Stereo Plaza.

Останні чотири роки були надзвичайно успішними для Дензела. Він вибився у вищу лігу та затвердився як автор з унікальним баченням. Встиг випустити два потужні альбоми - Ta13oo і Zuu - а також спільний реліз Unlocked із продюсером Kenny Beats.

За цим повинен слідувати перехід на кардинально новий рівень. І ось він. Крутий Дензел Каррі в пончо бреде піщаними барханами, як Ілай або Шестиструнний самурай. Саме так виглядав трейлер до майбутнього альбому Melt My Eyez See Your Future, який має вийти вже ось-ось.

Більшість деталей нового релізу Каррі тримає в найсуворішому секреті. Але при цьому дещо затизерив в одному зі своїх лайвів у Instagram.

Melt My Eyez See Your Future стане альбомом-концептом, який потрібно слухати від початку до кінця. На його створення вплинули олдскульний хіп-хоп, джаз, поезія, нео-соул і навіть драм-н-бейс. За звучанням, він легший за попередні релізи Дензела.

А також його наповнять суцільними бенгерами. Створити хітову, велику річ – цей пункт давно був на першому місці у Каррі у списку пріоритетів. І зараз він як ніколи близький до того, щоб його втілити в життя.

Список гостей на новому лонгплеї дивовижний: Thundercat, джазмен Роберт Гласпер, божевільний JPEGMAFIA, давній кореш slowthai, вже згаданий Kenny Beats, J.I.D, 6lack, ветеран автотюна T-Pain і багато інших.

Яким би не вийшов новий альбом, одне ясно точно: до нас повертається один із найяскравіших представників сучасного хіп-хопу. У якого вже вистачає культових треків - Clout Cobain та Ricky тому підтвердження. Який замість того, щоб намагатися потрапити в тренди TikTok, займається тайським боксом останні кілька років, та формує власний музичний всесвіт. Який може завести натовп так, що він не зможе потім перекричати його в мікрофон.

З натовпом п'ять тисяч українських фанатів Дензелу буде нелегко впоратися, але ми віримо, що він зможе.

*