-

Девичник

25 грудня 2021, 19:00

Бровари(ДК Прометей)

Событие прошло!

Опис події

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА ДІВИЧ-ВЕЧІР?
1. Насолодитися ввечері в компанії прекрасних актрис.
2. Пережити яскраві емоції від вистави.
3. Отримати оптимістичний заряд від перегляду вистави.
Шість подруг збираються разом - молоді, красиві, незаміжні жінки! Вони давно не бачилися, і є привід: одна з них - вагітна.
Це дійсно подія, адже дитину поки немає ні в однієї. Про що спектакль? Про чоловіків, звичайно. І про те, чого сьогодні вкрай не вистачає жінкам. Розмови кружляють по орбіті шлюбу, сім'ї, роблять великі витки і йдуть в «відкритий космос» інтиму і одкровень.
«Дівич-вечір» можна порівняти з американським коктейлем: кола, лід, вершки і стиглі ягоди - за смаком. Вживається під важку музику Бетховена і легковажні мелодії Верді: сміх крізь сльози. Вистава дарує надію та оптимістичний заряд! Вистава російською мовою. За мотивами роману Лори Каннінгем «Прекрасні тіла».
У ролях:
Катерина Кістень - актриса театру і кіно, телеведуча. Заслужена артистка України. Дворазова володарка премії «Київська пектораль» та лауреатка «Премії імені Марії Заньковецької». За роль Насті Єрмакової у відомому серіалі «Коли ми вдома» Катерина отримала телевізійну премію «Телезірка».

Наталія Васько - актриса театру, кіно та телебачення, телеведуча. У минулому провідна акторка Київського Молодого театру . Лауреат національної кінопремії «Золота дзиґа» у 2017 році в номінації «Найкраща акторка першого/другого плану» у фільмі «Гніздо горлиці».

Ксенія Вертинська - актриса театру і кіно.

Олена Алімова - актриса театру і кіно.

Анастасія Касілова - актриса театру і кіно.

Анна Кошмал - актриса театру і кіно.

Режисер - Тихон Тихомиров
Хореограф - Олексій Бузько
Продюсери: Театральне агентство ТЕ-АРТ - Тетяна Едемська
Театрально-концертне агентство Стар-Сіті - Олена Новохатко