-

Дорослі читання від книжкового продюсера 21 плюс

26 жовтня 2021, 19:00

Київ(CARIBBEAN club)

Событие прошло!

Опис події

Дорослі читання від книжкового продюсера - новий формат літературний читань тільки для повнолітніх: найвідвертіші уривки творів класиків і сучасників, зібрані в грайливу обгортку з дорослими звуками і різноплановим супроводом. У ролі колекціонера еротичної прози і ідейного натхненника цього дійства виступає книжковий продюсер - Олена Лазуткіна, відома своїми провокаційними літературними проектами.
У цей вечір ти зануришся в атмосферу красивої еротики, читань і шоу фантазій. Серед читців ти знайдеш лідерів думок і публічних особистостей, для яких вихід на сцену з настільки відвертими текстами вже буде викликом.
Серед спеціальних гостей цих читань ти побачиш: Посипайко Ігоря, Ніну Мурашкіну, Павленко Олександру, Миколу Олофінського, Олександра Меламуда, Лесю Мудрак та інших.
Серед постійних читців ти зустрінеш: Маргариту Січкар, Олександра Онуфрієва, Коровніченко Максима, Ліну Нерус, Ксенію Комкову та інших.
Серед текстів ти почиєш уривки з Альманаху еротичної поезії «Еронікі», «Історія О» Домініка Орі, «Одкровення романтика-еротомана» Максима Якубовськи, Володимира Набокова, Вітю Бревіса та інших.
21 . Face-control. Адміністрація залишає за собою право недопуску до перегляду через нетверезий стан або непристойну поведінку.