-

Два анекдоти на вечерю

28 жовтня 2021, 19:00

Київ(Freedom Hall)

Событие прошло!

Опис події

Дві історії про тих, хто хоч раз у житті закохувався. Геніальні п'єси Чехова «Ведмідь» і «Пропозиція» у виконанні цілого букета чудових артистів. Каскадерські трюки і стрілянина, поцілунки і обійми не залишать глядачів байдужими! Тонкий і зворушливий спектакль. Абсолютно несхожі історії, об'єднані дотепними рішеннями і талантом видатних артистів театру і кіно.

Коли поміщик Смирнов, герой п'єси «Ведмідь», приїхав забрати борг у вдови Попової і не отримав бажаного, він вирішив влаштувати скандал. Але раптом з іскри скандалу виникле Кохання. А з коханням не жартують! Що буде далі? Далі буде цікаво.

Сюжет другої п'єси «Пропозиція» по-чеховськи простий. Батько і донька Чубукови давно є сусідами з поміщиком Ломовим. Усі троє замислюються про «об'єднання капіталів», але Ломов зі своєю маніакальною підозрілістю не наважується зробити пропозицію Чубуковій. Все-таки одного разу вранці Ломов прибуває до Чубукова у фраку. Повідомивши батька майбутньої нареченої про свої наміри і заручившись його згодою, Ломов залишається один на один з Наталею. Але замість того, щоб зробити пропозицію – і почати, нарешті, сімейне життя, Ломов затіває земельні спори з господинею. То що ж все-таки вийде з цієї непримиренної парочки?

На сцені:

Ольга Сумська
Віталій Борисюк
Юрій Горбунов
Лілія Ребрик
Олексій Вертинський

Насолоджуйтеся!