-

I&I DZL

25 грудня 2023, 19:00

Событие прошло!

Опис події

Останнім часом все більше розмов про Штучний Інтелект: чи зможе він повністю замінити людей, чи дійсно то, шо він робить, варте уваги, на який рівень зможуть вийти продукти на базі АІ, і таке інше..

Звісно, найвідоміший інноватор країни - Diezel з гурту Green Grey - не зміг стояти осторонь, і, заручившись підтримкою андерграунд діджея original dizzy, розпочав свій експеримент, що і стало фундаментом для нового проекту.

I & I - результат якнайтіснішої взаємодії людини та штучного інтелекту. Більше того - ШІ є повноцінним учасником гурту, знає свою роль на сцені, дуже старається, і, навіть, інколи здається, переживає за результат цікавою особливістю є і те, що генерація відбувається в режимі реального часу - ми не знаємо достовірно, як the She (таке імʼя обрали для «цифрової» артистки), буде рухатись, як саме поводитись на сцені, чи навіть який обере образ для виступу.. Єдине, в чому можна бути абсолютно впевненим - її фізичні можливості безмежні, а мистецьке бачення виховано, певно, найкреативнішими українськими музикантами.

Прихильники Green Grey добре знають, що 25 грудня - не тільки Різдво, але й День Народження їх улюбленого гітариста. Друзям та фанатам гурту відомо і те, що в цей день, з року в рік, Diezel готує щось дуже особливе - і цьогоріч вийнятків не буде. Тож не пропусти унікальну можливість особисто привітати Дізєля з днюхою, наживо зустріти своїх кумирів, котрі, традиційно, готують музичні сюрпризи для іменинника, і найголовніше - стати свідком, або, навіть радше, учасником унікального аудіо-візуального перформансу, та переконатись на власні очі - майбутнє вже настало. Воно тут і зараз.

*