-

KAZKA. SVIT

24 травня 2022, 20:00

Событие прошло!

Опис події

Шалені експерименти і музична експансія: гурт KAZKA випустив новий альбом та анонсує тур Україною та США

Ласкаво просимо до KAZKA SVIT – унікального метавсесвіту, де панують творчість, емоції та новий рівень сприйняття реальності.

Гурт KAZKA уже кілька років поспіль є головним трендсеттером в українському шоу-бізнесі й вчергове довів це, презентувавши свій новий альбом «KAZKA SVIT, Vol.1». До треклиста увійшли як уже відомі сингли, так і музичні сюрпризи від артистів та їхніх друзів.

«У цьому альбомі ми пішли на музичний експеримент і зібрали саундтреки, дуети та кавери. Усі вони різні за стилістикою та меседжами. Ми зробили те, що вже давно хотіли реалізувати, адже у світі, що так стрімко змінюється, не варто обмежувати себе якимось одним музичним форматом. На обкладинці платівки ми вирішили використати наш новий логотип та емблему нашого метавсесвіту KAZKA SVIT. Для нас нова айдентика – це поєднання творчості, національного культурного коду та етнічних мотивів, що закладені в нашій ДНК», – коментує солістка гурту Олександра Заріцька.

На прихильників гурту чекають саундтреки до анімаційного серіалу «KAZKA: Таємниця Чарголосу», серіалу «Моя улюблена Страшко», фільмів «Любов і блогери» і «Чорнобиль». А також чимало дуетів, зокрема пісня «Зірочка», записана в дуеті з Тіною Кароль, «Поруч», виконана із ALEKSEEV, «Не своя» – дует із ROXOLANA та яскрава колаборація з автором більшості треків гурту, саундпродюсером RUNSTAR. До того ж у релізі є кілька несподіваних каверів на українські пісні та останній хіт гурту «М'ята», який понад пів року очолює українські чарти.

KAZKA уже давно розширює свої кордони і будує унікальний світ, що починався із музичного проєкту, а наразі перетворився на цілий всесвіт із впізнаваними персонажами, унікальним звучанням, магічними сенсами, власним мерчем у колаборації з брендом Dream Team та навіть гастрономічними смаками. Сьогодні KAZKA SVIT – це значно більше, ніж музика.

«До речі, аналогів проєкту немає в жодній країні світу, тож ми пишаємося, що такий мультиформат уперше з’явився саме в Україні», – із гордістю каже продюсер гурту Юрій Нікітін.

Одночасно із виходом нового альбому гурт відкриває продаж квитків на наймасштабніший за його 5-річну історію концертний тур «KAZKA. SVIT», який стартує в березні 2022 року серією концертів у містах США. А потім KAZKA повернеться до України і покаже своє шоу в усіх обласних центрах країни. Кульмінацією туру стане концерт у київському Палаці спорту, що відбудеться 24 травня. Як запевняє команда: «Це буде щось неймовірне!»