-

Концерт-історія Гаррі Поттер

15 грудня 2022, 19:00

Событие прошло!

Опис події

Агов, чарівники!

Легендарний концерт-історія "Гаррі Поттер" від LUMOS Orchestra повертається до Києва. Цього разу на сцену Жовтневого Палацу в новому величному масштабі! А це означає, що Гоґвортська Школа Чарів і Чаклунства знову гостинно відчинить свої двері для всіх охочих.

Симфонічний оркестр та хор зачарують вас епічністю та красою музики з усіх восьми фільмів саги про хлопчика, що вижив. Програма обрамлена цілісною історією та відеорядом, що дозволять зануритись у магічний всесвіт Джоан Роулінг так, як ніколи раніше.

Окрім того, усі бажаючі матимуть змогу позмагатися за Кубок Гоґвортсу, і в цій боротьбі кожен слухач зможе вплинути на перемогу!

Тож якщо ви такі ж палкі прихильники Гаррі Поттера, як і наш оркестр; якщо імена Джона Вільямса, Патріка Дойла, Ніколаса Гупера та Александра Деспла змушують ваше серце тремтіти у передчутті прекрасної музики; якщо ви завжди мріяли відвідати крутий захід, присвячений магічному світу і створений тими, хто сам цим світом захоплюється — вам неодмінно до нас!

Симфонічний оркестр LUMOS Orchestra – справжні чарівники та майстри фентезі і фантастики. У 2020 році оркестр відсвяткував своє 10-річчя, і за свій творчий шлях має значні здобутки: великі тематичні концерти "Володар Перснів", "Гаррі Поттеру", "Зоряні Війни", "Доктор Хто", та за мотивами мультфільмів студії Disney й відеоігор; близько 700 різноманітних саундтреків у репертуарі, сценічні та творчі кліпи і записи. Оркестр з радістю бере участь у тематичних фестивалях (Comic Con Ukraine, ґеймерські, тощо) та співпрацює з різноманітними творчими колективами та артистами. Також LUMOS Orchestra гастролюють за кордоном та мали нагоду виступати перед видатними акторами та розробниками ігор. Музиканти оркестру – фанати своєї справи та справжні ґіки, отож розуміються не лише на музиці власних концертів, але й на її змістовному наповненні та першоджерелах. Кожен проект колективу – це завжди більше, ніж просто концерт. LUMOS Orchestra створює сюжетні видовища, поєднані тематичними історіями; інтерактивні івенти для слухачів, що завжди збирають повні зали шанувальників та залишають по собі неймовірні емоції та враження.

Галицький камерний хор "Євшан" – молодіжний хор, що має цікаву творчу біографію. Колектив гастролював у США, Канаді та багатьох країнах Європи, брав участь у міжнародних конкурсах та фестивалях, першими втілював у життя твори багатьох українських та закордонних композиторів. Тепер вони, як справжні чарівники хорової музики, відтворять разом з нами геніальні композиції з фільмів про Гаррі Поттера.

Якщо Вам бажається чогось більшого, ніж концерт симфонічної музики; чогось кращого, ніж похід у театр; чогось незабутнього, частиною чого Ви зможете стати – вам до нас. Змагайтеся за Кубок Гоґвортсу та Смертельні реліквії, підтримуйте свій гуртожиток або просто насолоджуйтесь музикою та атмосферою – Гоґвортс, безперечно, зачарує усіх і кожного!

Пакуйте валізи та не забувайте гарний настрій і ваші чарівні палички!