-

Легенди гранітних берегів

28 червня 2022, 8:00

Київ()

Событие прошло!

Опис події

Цілий день ми будемо споглядати гранітно-кам’яні чудеса. Ця насичена поїздка – данина природі, яка перетворює камені в людей, а гранітні кар’єри в озера. Ми будемо досліджувати Житомирську область на предмет невідомих, незвичайних і захоплюючих своєю красою місць. Основна наша мета – залишити масу враження тим, хто вирішить провести цей чудовий день з нами. Приєднуйтесь!

Програма туру
8:00 Виїзд на туристичному автобусі з Києва від метро “Шулявська “.
Ви вирушаєте в літописне місто Коростишів, недалеко від якого розташований однойменний кар’єр. Колись тут добували граніт. Після закінчення робіт Коростишівський кар’єр був затоплений і перетворився в мальовниче місце з високими гранітними берегами та чистою водою. Коростишівський кар’єр – улюблене місце не тільки для відпочиваючих, але і для працівників кіноіндустрії. У цих красивих місцях знімали кадри для казки “Сторожова застава”, часто проводять зйомки кліпів і передач.
Екскурсія у Коростишів, під час якої ви подивитесь міський парк, колишній маєток польських магнатів Олізарів. У парку можна зустріти сучасні химерні скульптури: кам’яний поцілунок, камені в капелюхах, кам’яні кактуси і навіть кам’яного Ейнштейна.
Переїзд в Житомир. Обід.
Оглядова екскурсія містом.
Далі ви можете обрати:
вільний час у місті. Можна погуляти містом, зазирнути у краєзнавчий музей або відвідати знаменитий музей космонавтики, адже ви перебуваєте на батьківщині легендарного Сергія Корольова. Павільйон музею дуже атмосферний, підсвічений різнокольоровими вогниками, створює відчуття перебування на космічному кораблі. Тут виставлені моделі космічної техніки та предмети, які побували за межами нашої планети.
факультативна екскурсія в Дениші (від 6 бажаючих, сплачується додатково на місці. Дорослі – 100 грн, діти – 50 грн). На вас чекає “Житомирський каньйон” – скелястий берег річки Тетерів з химерними скелями “Голова Чацького” та “Чотири брати”. Серед буйства природи височіють своєю триярусною баштою руїни палацу цукрових магнатів Терещенків. Трохи далі – Тригірський монастир, красиве Тетерівське водосховище і “мекка” альпіністів – височенні гранітні скелі. Гарні враження та фотографії у турі забезпечені:)
Повернення в Київ до 22:00.
Додаткова інформація

У вартість входить:
проїзд на автобусі по маршруту;
екскурсії;
страховка.
У вартість не входить:
факультативні екскурсії;
обід.