-

Місто богів (Театр Золоті ворота)

19 листопада 2021, 19:00

Событие прошло!

Опис події

жанр: треш-колаж
автор Славко Грум (Словенія)
переклад Мар’яна Климець
режисер Юрій Диваков (Білорусь)
художник Тетяна Дивакова (Білорусь)
актори: Анастасія Бабій, Богдан Буйлук, Катерина Вишнева, Володимир Ковбель, Христина Люба, Орест Пастух, Андрій Поліщук, Лiлія Цвєлікова
тривалість: 80 хв.
обмеження за віком: 18
прем’єра: 9 листопада 2017
У виставі використовується ненормативна лексика!

Світ щосекунди змінюється. Але уявіть собі, що існує місто, де нічого не відбувається. Ось просто геть нічого. Хоча хіба так буває, аби нічого не відбувалося? Навряд. Варто лише придивитися уважніше й одразу помітиш, що хтось у когось закоханий до безтями. А хтось не може вибачити давню образу. Хтось живе минулим і марить помстою, а хтось хоче повернути собі єдиного сина. І хтось когось, здається, замислив убити. Місто богів не таке вже й мертве, як здається на перший погляд. А всі його дивні мешканці не такі вже й безневинні.

У цій виставі приватні історії мешканців одного міста перетворюються на хроніку людських мрій, фобій, гріхів та потаємних бажань. Але що може бути цікавішим, аніж дізнаватися про чужі таємниці?

Вистава зроблена на стику драматичного театру та театру предмета (театру ляльок). Постановка є першопрочитанням п’єси Славка Грума в українському театрі.