-

Національна заслужена капела бандуристів України ім. Г. Майбороди. «Пісенна Украї

18 березня 2022, 18:30

Событие прошло!

Опис події

18 березня з концертом «Пісенна Україна» у Прилуки завітає найстарший творчий колектив України зі сторічною історією - Національна капела бандуристів.

Що таке капела бандуристів? Якщо пояснити просто - то це 50 красивих чоловіків, що одночасно співають та грають на бандурах. Якщо складніше - то це музиканти, які несуть в собі той прадавній ген українського кобзарства, що притаманний лише нашому народу, і який не дивлячись на всі намагання тоталітарних режимів знищити його, тільки загартувався та зміцнів. Кожен рік капела проводить конкурс, щоб відібрати до своїх лав самих достойних та самих яскравих особистостей, щоб і далі плекати цю унікальну культурну рису. Саме тому філігранна відшліфованість кожної пісні, поєднання драматичного, з іскрометним гумором, елементами сучасного веселого шоу, козацьке характерництво - так вражає, і так заворожує глядачів

В програму «Пісенна Україна» увійшли найкращі українські пісні на різноманітну тематику, від відомих народних до сучасних естрадних, більшість з яких давно стали загальноулюбленими хітами.

Отже, не пропустіть: 18 березня, 18:30, Прилуцький міський будинок культури

Живий звук!

*