-

Підпільний Стендап. Сергій Степанисько «Persona grata»

09 грудня 2023, 19:00

Событие прошло!

Опис події

Я, Сергій Степанисько, магістр української філології, запрошую вас на свій сольний концерт “Persona Grata”, де я буду вашим персональним саркастичним послом української комедії в часи, коли триває боротьба вільних людей за життя вільними.

 

Зустрінемось у Підвалі Культури 9 числа останнього місяця 2023 року. Я візьму із собою свої улюблені комедійні художні прийоми, новий матеріал, пакунок спостережень із Європи, і ми разом висміємо сучасний стан речей, малоросів та жлобів, відрефлексуємо минуле та кинемо оком на майбутнє.

І найголовніше: спробуємо визначити чи є ти Persona Grata для самого себе

 

«Ти думаєш — легко мені? Втомився я дуже... душею і тілом. І ссе мене щось коло серця... Не дивися ж на мене... забери очі... чуєш, що кажу: забери очі...»

 

Михайло Коцюбинський «PERSONA GRATA»- 1907 рік

 

*початок о 19:00.

*20% віддаємо на ЗСУ

*вхід для бійців ЗСУ та ТРО - безкоштовний (за попереднім записом в інстаграм @undergroundstandupkyiv)

*мова заходу - українська; організатор залишає за собою право вносити зміни у розстановку залу.

 

*у разі початку повітряної тривоги концерт буде зупинено, а усім гостям запропоновано пройти в укриття. по закінченню тривоги концерт буде продовжено. в залежності від тривалості тривоги концерт може бути перенесено на іншу дату. якщо повітряна тривога розпочинається пізніше, аніж за годину від початку концерту, концерт може вважатися завершеним.

*