-

Пікантні історії Києва з налівкою

18 червня 2022, 15:00

Київ()

Событие прошло!

Опис події

Пікантні історії Києва – з наливкою

Якщо ви хочете познайомитися ближче з улюбленим містом, вивчати його можна не лише за книгами істориків, а й з розповідей тих, хто жив. Звичайно, ці оповідання не завжди достовірні, часом навіть сумнівні, а бувають і зовсім чимось із галузі фантастики. Але! Саме в таких оповіданнях та байках, анекдотах та пікантних історіях ховається неповторний характер кожного міста. Запрошуємо вас на захоплюючу екскурсію, щоб відкрити для себе нову грань Києва – з пікантними нотками романтичного флеру.

Програма екскурсії

Київ – місто романтики. Тут тепло навіть у найхолоднішу пору року. Не дивно, що бруківки, парки, сквери міста протягом багатьох років ставали сценами, на підмостках яких розігрувалися неабиякі драми, комедії та детективи.

На екскурсії ми з вами дізнаємося історії людей, які створили Київ таким, яким ми знаємо його сьогодні, почуємо багато цікавих подробиць із життя пристойних дівчат, гордих заміжніх дам та панночок легкої поведінки. Дізнаємося, як жилося альфонсам, шулерам, довірливим купцям та київським поліцейським. А там, де є поліцейські, з’являються Холмси і Пуаро — у нашому випадку київські детективи.

А ще покуштуємо смачну наливку за дружньою бесідою. Приходьте, буде щиро!

Додаткова інформація
Тривалість екскурсії: 2,5 години.
Початок: вул. Грушевського, 6 (сходинки Національного художнього музею України).
Маршрут: Музейний провулок – стадіон «Динамо» – Міський парк – вулиця Хрещатик – Майдан Незалежності – вул. Мала Житомирська – Михайлівський пров. – вул. Михайлівська.