-

PRIME ORCHESTRA. Stand with Ukraine

10 вересня 2022, 17:00

Київ(МЦКМ)

Событие прошло!

Опис події

Сучасний харківський оркестр Prime Orchestra розпочинає серію благодійних виступів європейськими містами на підтримку України

Перший концерт відбувся вже 1 травня у місті Катовіце, за сприянням мережі креативних міст ЮНЕСКО - Creative Cities Network та Міністерства культури та інформаційної політики України.
Потім оркестр вирушає до міст Прибалтики: Таллінн, Тарту, Рига, Хельсинки та багато інших.

Головна місія - це реалізація серії благодійних виступів оркестру в містах Європи (у тому числі мережі креативних міст ЮНЕСКО Creative Cities Network) та інформування європейців "від першої особи" з реальною ситуацією в Україні, яка страждає від військової агресії росії. Саме через музику знайти відгук у серцях громадян Європи, закликати до єдності проти війни і зла.

Музиканти Prime Orchestra підготували спеціальний репертуар для європейського глядача - оригінальні симфонічні інтерпретації відомих українських та світових хітів.

Збори з концертів підуть на допомогу Україні та рідному місту Харкову.

Довідка про оркестр. Prime Orchestra – унікальне явище на українській сцені. Цей кросовер проект являє собою симбіоз традицій і новаторства – найкращих світових хітів рок-, поп- та електронної танцювальної музики в оригінальній симфонічної інтерпретації, яка дарує добре відомим композиціям нове життя, а глядачам – можливість відкрити незвідані грані улюбленої музики. Оркестр, створений у 2014-му році у Харкові.

*