-
Событие прошло!

Опис події

Секретний Київ
Хочете дізнатися щось цікаве, захоплююче і маловідоме про своє місто? Тоді екскурсія «Секретний Київ» саме для Вас! Кожен день ми ходимо вулицями нашої столиці, не бачачи нічого незвичайного. Але варто уважніше придивитися, і Ви здивуєтеся, скільки раніше приховувалося від Вашого погляду. Секретні фундаменти і невідомі під’їзди, таємні дворики і дивовижні храми , а також незвичайні і рідкісні мешканці центру міста – ворони, їжачки, коти …
Не кожен киянин може похвалитися своїми знаннями про секрети нашого міста. Тепер у Вас є можливість заповнити прогалину, дізнавшись про них на захоплюючій екскурсії «Секретний Київ» . Після відвідин цієї екскурсії по Києву місто для вас заграє по-новому!
Ця екскурсія буде цікава для дітей у віці від 6 років!

Програма екскурсії
Першим дивовижним об’єктом екскурсії « Секретний Київ» стане незвичайне дерево. Чи жарт: воно росте прям з паркану! З яскравої розповіді про те, як сталася ця дивовижна оказія і почнеться ваше незабутню подорож по невідомому Вам Києву. Захоплюючі історії та цікаві факти, які повідає вам екскурсовод під час прогулянки по Софійській площі змусять вас по-новому поглянути на одне з найвідоміших і найдавніших місць міста. А секрет, який зберігає візитна картка столиці, – прекрасна Андріївська церква , – приємно здивує вас своєю непомітною очевидністю.
Далі ви пройдете по старовинному шляху, який з’єднував Верхнє місто і Поділ – колоритному Андріївському узвозу . Доторкнутися до таємниць і привидам цієї містичної вулиці вам допоможе досвідчений гід. Він же проведе вас на легендарну Старокиївську гору. Колиска всіх киян і древній центр нашого міста, вона зберігає чимало неймовірних секретів. Що не дивно, адже хто знає, які ритуали проводили тут наші предки в язичницьких капищах. Оточена ореолом легенд і давня липа , посаджена митрополитом Петром Могилою. Чому до цього «дереву світла» так тягнуться київські маги і відьми – дізнаєтеся від екскурсовода.
Київ багатий не тільки містичними пам’ятками. Його дворики теж зберігають не мало приємних відкриттів. Чого вартий куточок, в якому живуть справжні чорні ворони!
Невеликий, але затишний Золотоворітський сквер, славний не тільки сусідством з багатьма історичними пам’ятками архітектури. Тут Ви побачите Золоті ворота , пам’ятник Ярославу Мудрому і безліч сучасних скульптур, у кожній з яких – своя історія. Взяти хоча б забавного білого кота з одноразових вилок, який лякливо поглядає на перехожих з одного з дерев. Або бронзового кота Пантагрюеля, історія якого зворушить всіх до сліз.
Нарешті, цікаві таємниці ховаються не тільки зовні, але і всередині київських будівель.
Наприклад дивний старовинний ліфт, в який не поміститься більше однієї людини. Дізнатися все таємниці нашого казкового міста Ви зможете на екскурсії « Секретний Київ» . Приєднуйтесь!
Додаткова інформація

Тривалість екскурсії: 3 години
Що входить до екскурсії:
екскурсійне обслуговування по маршруту