-

Сергій Дєтков

02 лютого 2022, 20:00

Полтава(«Листопад»)

Событие прошло!

Опис події

Сергій Дєтков в Полтаві!

Він міг стати футболістом, гандболістом, шахістом і навіть професійно штовхати ядро, але вибрав комедію. Учасник «Stand Up» і «Відкритий мікрофон» на ТНТ, ютуб-проектів Labelcom і резидент «Что Было Дальше?» Сергій Дєтков з новою програмою в Палаці дозвілля "Листопад".
Концерт стендап-коміка Сергія Дєткова вперше в Полтаві!
Стендап-комік Сергій Дєтков вперше виступить із сольним концертом 2 лютого в Полтаві.

Сергій Дєтков - комік з України, який пройшов шлях від КВНщика і копірайтера, який писав про насосне обладнання, до учасника телепроектів «Stand Up», «Відкритий мікрофон» на ТНТ, ютуб-проектів Labelcom і шоу «Что Было Дальше?».
Першу популярність на стендап-сцені комік придбав завдяки участі у другому сезоні телешоу «Відкритий мікрофон» на ТНТ, після якого дзвінок Руслана Білого із запрошенням працювати автором «Stand Up» на ТНТ став причиною переїзду Дєткова.
Популярність прийшла після участі в рейтинговому ютуб-шоу «Что Было Дальше?». У ютуб-каналу LABELCOM, на якому виходить шоу, 6 млн підписників, а окремі випуски шоу досягають 33 млн переглядів. Крім того, комік брав участь в інших проектах каналу: «Чат-рулетка», «Созвон», «Хто тут комік?» і «Бліц-крик».
У стендапера з народження немає лівого передпліччя, і в монологах він тонко і самоїронічно жартує на цю тему. Сміливість і чесність Дєткова - головні відмінні риси його комедії. Дєтков не боїться жартувати не тільки над собою, але і не уникає міркувань на теми релігії, політики та інших спірних питань.
Крім іншого, Сергій Дєтков жартує на інші теми з життя: комплекси, любов до спорту, шкідливі звички, відносини, тому його гумор потрапляє в глядачів незалежно від статі, віку та соціального статусу.
Захід проводиться в COVID-FREE форматі.

*