-

Скарби Північної Столиці. Екскурсія в Чернігів

16 липня 2022, 9:00

Київ()

Событие прошло!

Опис події

У туристичному плані Чернігівщина для багатьох – терра інкогніта. Далеко не всі можуть похвалитися, що бували на екскурсії в Чернігові або інших містах області. А тим часом – це відмінний варіант туру вихідного дня з Києва .

В ході екскурсії ви побачите дивовижні природні ландшафти, стародавні храми та історичні пам’ятки.

Програма туру

О 9:00 годині виїжджаємо на автобусі з Києва від станції метро “Лісова”.

11:00 Прибуття до Чернігова. Початок екскурсійної програми містом: Стародавній Вал, Будинок Мазепи, Спасо-Преображенський собор, Борисоглібський собор, Колегіум, Єлецький монастир, курган Чорна могила… Старовинні будівлі – пам’ятки історичних епох у мінливому місті, що розвивається та гарнішає з кожним роком.

14:00 Обід. Ви можете обрати комплексний обід у нас (замовляється при бронюванні туру) або самостійно пообідати у кафе міста.

Після обіду – вільний час для прогулянок чи факультативна екскурсія в Седнів (100 грн з особи, діти до 16 років включно – 50 грн). Для тих, хто бажає поїхати в цю екскурсію, рекомендуємо замовляти комплексний обід, оскільки час на обід обмежений. Стародавній Седнів розташований у 25 км на північ від Чернігова. Однією з головних родзинок міста є Георгіївська (Юріївська) церква. Ця старовинна дерев’яна церква, побудована ще в домонгольські часи. У народі Георгіївську церкву називають “Вієвською”, оскільки саме тут проходили зйомки фільму жахів “Вій” за містичним твором Миколи Гоголя.

18:30-19:00 – виїзд до Києва. Але перед тим, наш гід покаже магазин, де можна купити додому крафтового чернігівського пива.

Прибуття до Києва близько 21:00 (в залежності від трафіку на дорогах).

Додаткова інформація

У вартість входить:
проїзд на автобусі за маршрутом Київ-Чернігів-Київ;
екскурсії за програмою;
страховка.

У вартість не входить:
обід.
факультативні екскурсії.