-

Stand-Up в Urban

26 жовтня 2021, 20:00

Київ(Urban)

Событие прошло!

Опис події

«Stand-Up в Urban»
Якщо ви не знаєте, що робити у вівторок, то приходьте до нас на стендап вечір, де ви вдосталь насмієтесь і накуритесь кальяну☺
Стендап – це сміливий та відвертий гумор про нас і про те, що відбувається навколо. На концерті кожен глядач стає частиною стендап-комедії. Коміки щиро діляться своїми думками та емоціями, які нікого не залишать байдужим!
Знайомі життєві ситуації, курйози, проблеми та теорії їх смішного вирішення. Все це і багато іншого на вечорі справжньої стендап-комедії!
26 жовтня, виступають:
ІВАН ЖОРНОКЛЕЙ – киянин з амбіціями приїжджого. Молодий сім’янин, якому за тридцять. Засновник та ведучий «Ukrainian Stand-Up Agency».
СЕРГІЙ СТЕПАНИСЬКО – магістр української літератури та жіноцтва. Філолог, працює в IТ.
РАМІЛЬ ЯНГУЛОВ – комік з Житомира. Виховує доньку і себе, для того, щоб в майбутньому захищати її від залицяльників.
ЖЕНЯ БАБКОВ – комік, який входить в топ-10 кращих коміків по версії українських фестивалів стендап-комедії: O’fest 2016, Independent stand-up festival 2016 та 2017. Резидент «Гуднайт_клаб» на «1 1».
МИКИТА АЛЄКСЄЄВ – 25 років, живе з бабусею. В якийсь момент життя, йому довилось обирати між роботою, кар’єрою і життям з бабусею. І він обрав сім’ю.

Тривалість програми – 90 хвилин. Шоу-програма представлена українською та російською мовами. Рекомендовано особам від 18 років.
«Ukrainian Stand-Up Agency» – серйозний підхід до смішних подій!