-

Танго-спектакль: Prosto Ta

05 листопада 2021, 19:00

Київ(CARIBBEAN club)

Событие прошло!

Опис події

5 листопада в Caribbean Club Concert Hall відбудеться унікальний танго-спектакль «Prosto Ta», який вже другий рік збирає аншлаги по всій Україні.

перший в Україні танго-спектакль, який підкорив серця тисяч глядачів в різних містах країни
танцювальний перформанс під живий музичний супровід
учасниками постановки є не тільки танцівники, а й музиканти

«Prosto Ta» – це поєднання живої музики, танцю, пластики та незвичайної режисерської драматургії сучасного хореографа та режисера Олексія Бусько. Вистава «ProstoTa» з'явився завдяки зустрічі і задуму творчих людей: засновниці студії танців «GOLDANCE» Світлани Шеветовской, музикантів віртуоз-квартету KYIV TANGO ORCHESTRA і молодого танцювального театру WAVE.

«Геть всі стандарти, ми покажемо, яким танго є насправді. Ми розповімо просто про найголовніше...», — розповідають творці вистави. Вони обіцяють стерти всі штампи і стереотипи навколо танго, та повністю перевернути уявлення про цей стиль і про поняття «танго-вистава» в цілому.

«У нинішні часи, в епоху інформації, інтернету, соцмереж, наш розум перевантажений як ніколи за всю історію людства. Нам складно концентруватися на чомусь одному, думки з різного приводу міріадами рояться в голові, люди віддаляються один від одного просто тому що потреба бачитися, спілкуватися вже не так актуальна, як раніше, і зараз основна частина спілкування перейшла в інтернет. Ми все менше зустрічаємося, обмінюємося енергією, спілкуємося. Забуваючи про прості речі ми стаємо ще більш самотніми», — розповідає про виставу хореограф і режисер Олексій Бусько.

5 листопада на сцені Caribbean Club Concert Hall для вас гратимуть:

Квартет KYIV TANGO ORCHESTRA:
Тетяна Павлічук-Тишкевич – фортепіано
Назарій Стець – контрабас
Тетяна Койчуренко – скрипка
Остап Конашук – акордеон

Артисти танцювального театру WAVE:
Андрій Гладиш
Поліна Луканська
Віталій Єфімов
Галина Микитина

Режисер і хореограф – Олексій Бусько
Звукорежисер - Володимир Курилович

Танго-вистава «ProstoTa» вже декілька разів пройшла з успіхом в Caribbean Club Concert Hall. Не пропустіть сучасний танцювальний перформанс в цей раз!

*