-

Тунель кохання та замки Волині (2 дні)

15 жовтня 2022, 7:00

Київ()

Событие прошло!

Опис події

Хочете відпочити від мирської суєти? Кращий спосіб – це тур по Україні. Так Ви не тільки розслабитися, а й побачите і дізнаєтеся багато нового і цікавого. Під час екскурсійного туру «Тунель кохання замки Волині» ви відвідаєте історичні місця і міста північно-західної України: Острог, Дубно, Тараканівський форт, Луцьк, Клевань з відомим романтичним Тунель кохання.
Приєднуйтесь до екскурсійного туру «Тунель кохання замки Волині»!
Програма екскурсії
День 1
07:00 збір туристів з усіх міст біля Південного залізничного вокзалу, Київ. Виїзд.
Переїзд до міста Острог. Обід у кафе.
Екскурсія у Острозі. На вас чекає одне з найстаріших міст України, у якому ви відвідаєте Державний історико-культурний заповідник “Острог”: Острозький замок XIV століття; музей книги у вежі XVI століття. Саме в Острозі була видана перша слов’янська Біблія. Тут створили і перший слов’янський вищий навчальний заклад – Острозьку Академію, яку ви також відвідаєте.
Після цього вирушаємо у Клевань. Тунель кохання – відоме усім романтикам місце. Його створюють крони дерев над залізничною колією, а потяги, що час від часу проїжджають нею, надають геометричну форму переплетінню гілок.
Переїзд до Луцьку. Заселення у комфортний готель 3*, у номери зі зручностями та відпочинок.
* Якщо ви хочете поїхати в тур, але у вас немає компаньйона, ми можемо спробувати підшукати вам підселення. На жаль, ми не завжди можемо гарантувати підселення. В цьому випадку, не пізніше, ніж за 3 дні до початку поїздки, вам потрібно буде доплатити за одномісне розміщення.
День 2
08:00 сніданок.
Відвідуємо найважливіші пам’ятки Луцька та області. У місті знаходиться один з найбільш вражаючих замків України – замок Любарта XIII століття. На екскурсії ви почуєте його історію та відвідаєте музей дзвонів, музей книги.
Переїзд у Дубно. Обід у ресторанчику.
Екскурсія у могутній Дубенський замок XV століття, резиденцію багатьох польських князів. Відвідування палацу Любомирських.
Екскурсія у Тараканів. На завершення туру ви побачите секретний форпост Російської імперії кінця XIX століття – Тараканівський форт. Знайти його не так-то й просто! Фортеця має 3 поверхи над землею і стільки ж під землею. Для підземелля обов’язково мати при собі ліхтарі!
Повернення до Києва орієнтовно о 23:00.


Додаткова інформація
Тривалість: 2 дня
Початок: 7:00, Київ, Південний ж / д вокзал
У вартість входить:
проїзд на автобусі за маршрутом без нічних переїздів;
проживання 1 ніч в готелі;
екскурсії за програмою;
1 сніданок;
страховка.
Оплачується додатково:
вхідні квитки;
комплексний обід в 1 або 2 день.