-

Вечірня прогулянка на яхті по Дніпру

14 липня 2022, 18:00

Київ()

Событие прошло!

Опис події

Вечірня прогулянка на яхті по Дніпру в Києві

Хочете незабутньо відпочити після насиченого робочого дня? Мрієте познайомитися з цікавими людьми? Шукаєте ідею для яскравої вечірки в компанії співробітників? Або просто обожнюєте оригінальний літній відпочинок? Для всього цього створена прогулянка на яхті в Києві!
Тільки уявіть: приємна вечірня прохолода, тихий шепіт хвиль, хороша сучасна музика, шикарне судно, оснащене всім необхідним, келих шампанського як приємний бонус – чи не нагадує фрагмент з голлівудського фільму? Вечірня екскурсія по Дніпру в Києві на яхті – ваша можливість приміряти на себе ролі Бреда Піта і Анжеліни Джолі. Замовляйте онлайн!

Програма прогулянки
О 18:50 (у вересні у 17.50) зустріч біля входу в найстаріший та найбільший яхт-клуб в Києві. Вже понад 50 років у міському крейсерському клубі панує дивовижна атмосфера парусного спорту.
О 19:00 (у вересні у 18.00) починається двогодинна прогулянка по Дніпру. Вас чекає затишне місце в Києві – вітрильна яхта. Швартові віддані й на березі залишилися запорошені кабінети та турботи. Тепер навколо вас київський вечір на яхті. Намисто мостів через Дніпро, легкі хвилі, келих шампанського, неспішність та шелест вітрил.
Ви можете взяти з собою їжу та напої (на яхті придбати немає можливості), або просто розміститися на палубі під вітрилами і насолоджуватися вечірніми пейзажами. Вас чекає веселе спілкування з чудовим капітаном, який може розповісти масу цікавих історій та показати, як керувати яхтою.
Додаткова інформація
Тривалість екскурсії: 2 години
У вартість входить:
прогулянка на яхті – 2 години;
келих шампанського.
На палубу можна брати свою їжу і напої. При необхідності вам винесуть пледи.
Увага! Екскурсія залежить від погодних умов! Вона може бути скасована або перенесена на іншу дату – рішення приймає капітан в день прогулянки.
Місце старту і закінчення прогулянки: яхт-клуб “Крейсерський”, Дніпровська набережна 12А (поруч з ТРЦ River Mall). Найближче метро – Осокорки.