-

Вечір мюзиклу

28 жовтня 2021, 19:00

Событие прошло!

Опис події

За що ми любимо мюзикли? За позитив, актуальність, пластичність, можливість у витончену форму вкласти серйозний зміст. Жанр, який народився на початку ХХ століття на підмостках Нью-Йорка зі сплаву вар'єте, балету і драматичних інтермедій, сьогодні вважається одним із найулюбленіших публікою у всьому світі.

Мюзикл – жанр надзвичайно сучасний і у той же час з багатою, сторічною історією; легкий для сприйняття, але неймовірно складний для виконання; побудований на світових шедеврах літературної класики і зрозумілий кожному; популярний і водночас такий невідомий, адже багато творів цього жанру ще не дійшли до української сцени.

У «Вечорі мюзиклу» від Національної оперети, що відбудеться 30 та 31 жовтня о 19.00, ви побачите сучасну інтерпретацію вже відомих шедеврів жанру і водночас познайомитесь з багатьма прем’єрними номерами, у тому числі з бродвейських мюзиклів (адже Національна оперета – єдиний в Україні театр, який має офіційну ліцензію від Нью-Йорка на право постановок бродвейських перлин!). Здивують і порадують номери з мюзиклів «У джазі тільки дівчата» Дж. Стайна, «Звуки музики» Р. Роджерса, «Хело, Доллі!» Дж. Хермана та ін.

На глядачів чекає тонка драматична гра акторів, вишуканий спів, оригінальна хореографія, складні акробатичні трюки, видовищність багатошарового сценічного оформлення з мультіекранним оснащенням, сучасні світлові та звукові спецефекти.

Ви побачите чергову яскраву шоу-програму від колективу, який, за словами відомого композитора і автора численних мюзиклів О. Н. Колкера, є нічим іншим, як Театром Майбутнього: «Украинцы должны гордиться, что в их стране есть такой великий театр, с такой замечательной, профессиональной, современномыслящей труппой!»