-
Событие прошло!

Опис події

Гала концерт кращих пісень Легендарний ВІА "Синяя птица" під керівництвом Володимира Блюм!

У 1974 році брати Роберт і Михайло Болотні зібрали в м Куйбишеві ВІА і назвали Синя Птах, ансамбль з лютого 1975 голи почали працювати.

Володимир Блюм, наш земляк один з учасників і творців ВІА "Синій Птах" з Сергієм Дроздовим і пропрацювали в місці багато років в колективі змінив вітчизняну музичну культуру який назвали ВІА "Синій Птах"

І ось тепер у вашому місті колектив виконає всенародно улюблені пісні, в концертній програмі до 45-річчя ансамблю

"Синій Птах" та пам'яті Сергія Дроздова в складі ансамблю віртуозних музикантів: Володимир Блюм-Преображенський рояль, вокал, соліст. Василь Єгоров - соліст. Руслан Дрібниця - бас гітара, бек-вокал. Владислав Дем'янко - ударні інструменти. Василь Ляшенко - гітара, бек-вокал.

З вокально-інструментальним ансамблем "Синій птах" в житті покоління, що виросло в 70-80-х, пов'язано багато теплих спогадів. Саме тоді, в ті роки, музикантами популярного колективу були виконані найулюбленіші пісні. Назва ВІА "Синій Птах" як символ добра, любові і вірності взялося від відомої п'єси бельгійського письменника Моріса Метерлінка і з тих пір колективу супроводжувала удача.

Пісні знаменитого вокально-інструментального ансамблю ВІА "Синій Птах" - справжні народні шлягери, які полюбилися не одному поколінню слухачів. Напевно всі пам'ятають такі хіти минулих років, як «Ти мені не снишся», «Клен», «Мамина платівка», «Гірко», «Слова», «Так ось яка ти», «В море ходять пароплави», «Я йду тобі назустріч »,« Білий теплохід »," Восьме чудо світу "і багато інших.

Пісні для "Синій птах" писали молоді в ту пору композитори і поети, які створили репертуар "Синій птах": Юрій Антонов, В'ячеслав Добринін, Сергій Дьячков, Теодор Єфімов, Юрій Акулов, Роберт Рождественський, Леонід Дербеньов і інші. Диски "Синій птах" продавалися багатомільйонними тиражами, ансамбль збирав на свої концерти багатотисячні стадіони.

Концертна програма на крилах Синьої Птахи перенесе тебе дорогий слухач, в історичне подорож, любові, драйву і романтики!