-

VIRSKY. Легендарне шоу

05 грудня 2021, 19:30

Событие прошло!

Опис події

Шановні глядачі!

Шоу відбудеться згідно із діючими нормами «червоного» рівня епідемічних обмежень. Обов’язковою умовою доступу для глядачів на концерт є наявність захисної маски та одного з наступних документів:

  • – Негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР, який проведено не більш як за 72 години до здійснення заходу (відвідування закладу)
  • – Негативний результат експрес-тесту на визначення антигену коронавірусу SARS-CoV-2, який проведено не більш як за 72 години до здійснення заходу (відвідування закладу)
  • – Документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації
  • – Довідку про нещодавно перенесене захворювання, спричинене короновірусною інфекцією
  • - Міжнародний, внутрішній чи іноземний сертифікат, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою однодозної вакцини або двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати)

Перелічені вище обмеження не стосуються осіб молодше 18 років. У випадку відвідування заходу особами молодше 18 років необхідно мати документи, що підтверджують вік.

Якщо у вас немає перелічених вище документів, ви можете зробити експрес-тест за власний кошт перед початком заходу 05.12.2021 у приміщенні Палацу «Україна»

 

VIRSKY - “Легендарне шоу” у Києві!

Кращі та улюблені номери в одному концерті!

5 грудня у Палаці “Україна”, гордість України – Національний заслужений академічний ансамбль танцю імені Павла Вірського виступить у Києві, щоб продемонструвати вам свою майстерність та подарувати естетичне задоволення, яке несе лише справжнє мистецтво!

На вас чекає уся сила та майстерність українських народних танців! Національний заслужений академічний ансамбль танцю імені Павла Вірського існує вже 80 років! Його художній керівник та генеральний директор - Герой України, народний артист Мирослав Вантух. За цей час артисти ансамблю прославили українські народні танці на цілий світ. Тепер настав час підкорювати майбутнє і йти на зустріч сучасним тенденціям.

Артистизм кожного учасника, неймовірна запальна українська енергетика, яскраві національні костюми, колорит, виразні рухи, а також віртуозність, майстерність і оригінальна інтерпретація народних стилів – по праву приєднують Вірського до числа кращих колективів світу!

Не пропустіть! 5 грудня 2021 року у Палаці “Україна”