-

Вистава «Граємо в Дурня». Перший Театр Антрепризи та комедії

31 березня 2024, 18:00

Событие прошло!

Опис події

Вистава “Граємо в дурня ”. Перший Театр Антрепризи та комедії

Перший Театр Антрепризи та комедії гостинно відкриває свої двері нового сезону для всіх шанувальників театрального мистецтва. У новому сезоні Театр підготував кілька вистав, грандіозних шоу та програм, щоб кожний глядач зміг знайти своє.
“Граємо в дурня” - це легендарна пронизлива комедія, в якій глядач буде зачарований життєвими колізіями та калейдоскопом непередбачуваних ситуацій. На сцені можна буде побачити багато кумедних сцен, дотепних діалогів, тонких натяків. Усе це відмінні риси французького кінорежисера та сценариста Франсиса Вебера, за п'єсою якого з'явилася ця театральна постановка. І якого глядачі знають, як сценариста фільмів "Іграшка", "Високий блондин в чорному черевику" і незмінно асоціюють з П’єром Ришаром.
Раз на тиждень впливові люди влаштовують вечерю, де кожен гість запрошує з собою… дурня. А він, звичайно, і гадки не має, за які заслуги його запрошено на таку поважну подію. Той гість, чий дурень виявиться переконливішим, виграє. Отже, все просто.
Черга доходить до П’єра, який якраз познайомився з Франсуа Піньоном - фантастичним дурнем, зворушливим і кумедним. Чи уявляв собі наш герой, що вже через кілька годин той самий “дурень”, який міг би зробити його переможцем, повністю зруйнує його життя?! Звичайно що ні! У цей самий момент починається найцікавіше! Кумедні сцени, непередбачувані повороти подій, дотепні діалоги і тонкі натяки…
За п’єсою Ф.Вебера “Вечеря з дурнем”.

В ролях: К.Костишин, С.Калантай, О.Ігнатуша, В.Астахов, К.Синельник, А.Тамбова

Керівник Сергій Чудаєв (продюсерський центр “Comedy Space”, Перший Театр Антрепризи і комедії)

*