-

Затоплена церква і Дніпрові кручі

10 вересня 2022, 9:00

Київ()

Событие прошло!

Опис події

Говорячи про найкрасивіших місцях Київщини, неможливо не згадати Затоплену церква і Дніпрові кручі , оспівані в народних переказах. Ви до сих пір не бачили тутешніх фантастичних пейзажів, не чули таємничі історії, пов’язані з легендарними околицями української столиці?

Значить, вам пора відвідати захоплюючий одноденний тур по Україні! Не зволікайте: затоплена церква і Дніпрові кручі чекають ваших захоплених відгуків!

Програма туру

9:00 Виїзд на туристичному автобусі з Києва від станції метро “Дружби Народів”.

Переїзд в Трипілля, яке дало назву одній з найдавніших цивілізацій світу. Тут, піднявшись на Дівич-гору, ви побачите перед собою гарну долину трьох річок, яка ідеально підходить для розквіту і життя цивілізації. Наповніть легені свіжим повітрям і самобутньою силою!

Прибуття в мальовничий Витачів, до місця, що відоме як Княжий Шпиль. З висоти дніпровських круч перед вами відкриється неймовірний вид на Дніпро з десятками островів, а екскурсія розповість про давньоруське місто-порт. Час на невеликий відпочинок, фотографування, відвідування церкви, реконструкція якої велася за малюнками Тараса Шевченка.

Переїзд у Ржищів.

Далі на вас очікує найяскравіша частина екскурсії – водна прогулянка на невеликих моторних човнах до Затопленої церкви і Лисої гори. За бажанням можливе купання в Дніпрі на острові чи на міському пляжі. При будівництві Канівського водосховища село Гусинці пішло під воду і припинило своє існування. Все, що залишилося – це Преображенська “затоплена”церква, яка стоїть на підвищенні серед води. Зараз церква відреставрована, до неї намили пісок і спорудили міст.

Повернення у Ржищів на обід-пікнік: ви скуштуєте справжню дніпровську юшку та смаженого карася.

Після обіду відвідування джерел живої та мертвої води – так що не забудьте взяти з собою тару:)

Повернення до Києва о 20:00 до станції метро “Видубичі”.

Додаткова інформація
Тривалість: 1 день
Початок: 9:00 Київ, ст.м. “Дружби народів”

У вартість входить:
проїзд по маршруту;
екскурсії;
водна прогулянка до затопленої церкви і Лисої гори;
обід з юшкою на багатті;
страховка.